byPOSSE
bedenkt, creëert en organiseert, met een sterk creatief team en netwerk, events en concepten op het gebied van fotografie, gastronomie en lifestyle.

Meest recente locaties zijn het POSSE Vintage Emporium in de FENIX 2 in Rotterdam Katendrecht.
Posse is concept-bedenker en bouwer van brasserie PETIT in Katendrecht, mede bedenker en oprichter van bar restaurant the Lisa Marie en staat aan de voet van een nieuw horeca-concept, byPOSSE, groter door kleiner met daarin onder andere meerdere kleine restaurants, YARD en EAUX.
Op event gebied is posse medebedenker en organisator van de Tweedride en de Denimride en creatief / uitvoerende kracht achter grote dîners tot 300 personen. Zowel “formal white dinners” en, waar we trots op zijn, onze informele shared dinners waar we onze gasten met elkaar laten omgaan alsof het een groot familie diner is.

Ook is posse organisator van meerdere fotografie exposities.

Vaak staat posse aan het begin van de verandering van een gebied of locatie en is met een nadrukkelijke aanwezigheid aantoonbaar verantwoordelijk voor een belangrijke facelift van het omringende gebied.

Kort gezegd, gebieds- verandermanagement door het inzetten van mixed-media en toegepaste invloeden uit meerdere disciplines.

Voor meer informatie en contact over mogelijkheden en toepassingen kunt u contact met ons opnemen via dit formulier.